Over Ons

Rob van Beek VBMI Multimedia Installaties

Rob van Beek van VBMI Multimedia Installaties, staat samen met z'n collega's klaar om u van dienst te kunnen zijn op het gebied van Multimedia.

En als wij het over Multimedia hebben, bedoelen wij dit dan ook in de breedste zin van het woord. Doordat wij kunnen buigen op een jarenlange ervaring als het gaat om multimedia installaties, denken wij inmiddels niet meer in problemen, maar vooral in oplossingen. Het moge dan ook duidelijk zijn dat wij van 'VBMI Multimedia' er alles aan zullen doen om u van dienst te kunnen zijn..

Contact Opnemen

Wat Doen Wij

Van Probleem naar Oplossing

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van Multimedia installaties, denken wij inmiddels niet meer in problemen, maar vooral in oplossingen.

En hierin gaan wij net iets verder dan u van ons mag verwachten. Dus als u problemen heeft met bijvoorbeeld het aansluiten of installeren van Internet, Telecom, Digitale TV, IP-camera, PC, iPad, Laptop, WIFI of 230V- Installaties, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want niets gaat ons te ver, en daarnaast gaan wij pas weg als het echt is opgelost!

Bekijk Services

Onze Visie

De Juiste Mensen

We begrijpen dat niet alles met technologie alleen opgelost kan worden. Het begint natuurlijk om mensen op de juiste plek te zetten...

experts die samenwerken om door te dringen tot het hart van uw probleem om zodoende altijd tot de beste oplossing te komen voor uw bedrijf. Deze aanpak van technologie, waarbij mensen centraal staan, geeft uiteindelijk de doorslag voor het succes van ons bedrijf...

Contact Opnemen