Informatie

VBMI Alarm Installaties

Deze tekst moet nog worden aangepast...

Elk bedrijf maakt gebruik van computers. Deze computers zijn vaak aangesloten op een server en beschikken over een netwerkkaart die toegang biedt tot het computer-netwerk. Daarnaast maakt u waarschijnlijk ook gebruik van een telefooncentrale, waarop meerdere telefoontoestellen aangesloten zijn. Dit noemt men een telefonie-netwerk, en is net zoals het eerder genoemde computer-netwerk, voor een goede communicatie binnen een bedrijf van het grootste belang. Het is dan ook verstandig om voor de aanleg en onderhoud van een dergelijk netwerk altijd te kiezen voor een erkend installateur.
Kwaliteit

Altijd Certificatie

De aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook tussen telefooncentrale en telefoontoestellen, kunnen wij voor u verzorgen.

De door ons aangelegde datanetwerken worden op uw verzoek gemeten en gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een goed werkend netwerk. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Wij verzorgen voor u een betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en overzichtelijk netwerk. Uiteraard kunnen wij ook een VOIP installatie voor u installeren.

Overige Services